Rejuvenare Ovariană

Servicii disponibile & Costuri

Telefon

Programare online

genesysfertilitycenter@yahoo.com

Rejuvenare ovariană | Genesys Fertility CenterÎmbunătățirea șanselor de concepție

Odată cu trecerea anilor, în special după 40 de ani, capacitatea femeii de a rămâne însărcinată scade semnficativ, din considerente naturale, absolut normale. Pentru tinerele vremurilor moderne, prevalează astăzi dorință de a atinge anumite obiective personale, precum un echilibru financiar solid ori un statut social mulțumitor, astfel că întemeierea unei familii și aducerea pe lume a copiiilor sunt amânate.
https://genesys-fertility.ro/wp-content/uploads/2023/05/clinica-de-fertilitate-genesys-fertility-center-bucuresti-scaled.jpg
Ce este?

PRP este un acronim (Platelet Rich Plasma) care descrie o fractiune a sangelui obtinuta prin centrifugarea acestuia in conditii specifice. Simplist explicat, sangele are in componenta sa o parte lichida numita plasma si o parte alcatuita din celulele sanguine, respectiv hematii (globulele rosii), leucocite (globulele albe) si trombocite.

Cui se recomandă?

Această terapie este recomandată în special pentru pacientele care suferă de insuficiență ovariană prematură, menopauză precoce, sindromul ovarului polichistic și alte afecțiuni care pot afecta fertilitatea.

Terapia PRP

Terapia PRP reprezinta o optiune revolutionara de abordare terapeutica a diferitelor aspecte legate de fenomenul imbatranirii tesuturilor, bazandu-se pe  efectele regenerative ale numerosilor factori de crestere si citokine aflati in componenta unor celule sanguine numite trombocite.

CVS
Montare sondă vezicală Harrison la făt
Amniocenteză
Transfuzie intrauterină
Cordocenteză
Analize sânde + ecografie + rezultate soft Astraya
https://genesys-fertility.ro/wp-content/uploads/2021/09/inner_image_08.jpg

Serviciu

Preț (RON)

PRP ovarian

6000

Consultație 

500

Transformăm visul de a deveni părinți în realitate

Dacă sunteți interesată de terapia PRP Ovare sau doriți să aflați mai multe informații despre serviciile noastre de fertilitate, nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta să îndepliniți visul de a deveni părinți.