Chirurgie estetică

Servicii disponibile & Costuri

Telefon

Programare online

genesysfertilitycenter@yahoo.com

Crește-ți încrederea în sine cu ajutorul experților noștri

Descoperă frumusețea naturală cu serviciile noastre de medicină estetică

Expertii nostri in Medicina estetica sunt specializati in proceduri non-invazive si minim invazive, care iti pot imbunatati aspectul fizic si iti pot oferi o imagine imbunatatita a ta insuti. Aceste proceduri includ injectii cu toxina botulinica pentru reducerea ridurilor si a liniilor fine, umplere cu acid hialuronic pentru volumul buzelor si a pometilor, precum si tratamente de rejuvenare faciala si de ingrijire a pielii.
https://genesys-fertility.ro/wp-content/uploads/2023/05/rejuvenale-faciala-genesys-clinic.jpg
Medicină estetică

Toate procedurile noastre de Medicina estetica sunt efectuate de catre experti calificati si experimentati, utilizand tehnologii de ultima generatie si cele mai bune produse disponibile. De asemenea, ne asiguram ca toate procedurile sunt nedureroase si nu necesita timp de recuperare, astfel incat sa te poti intoarce la activitatile tale obisnuite imediat dupa procedura.

Rată excepțională de succes

Alege sa lucrezi cu expertii nostri in Medicina estetica si descopera frumusetea naturala din interiorul tau. Programati o consultatie astazi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre personalizate si cum pot acestea sa te ajute sa iti imbunatatesti aspectul fizic si increderea in sine.

Sistem unic în țară Matcher™

Dacă aveți dificultăți în a concepe un copil și sunteți îngrijorat(ă), nu ezitați să ne contactați pentru o programare de consultație. Echipa noastră va face tot posibilul să vă ajute să vă îndepliniți visul de a deveni părinți.

Preț în funcție de doctor și procedură.
Vă rugăm să ne contactați telefonic pentru mai multe detalii.

Transformăm visul de a deveni părinți în realitate

Servicii de inseminare in vitro la Genesys Fertility