Embriologie

Servicii disponibile & Costuri

Servicii de îngrijire personalizată pentru fiecare pacient

Înțelegerea dezvoltării embrionare pentru creșterea șanselor de fertilizare reușită

Descoperiți cum Clinica Genesys Fertility Center utilizează cunoștințele avansate de embriologie pentru a vă ajuta să vă îndepliniți visul de a deveni părinți.

https://genesys-fertility.ro/wp-content/uploads/2023/05/urologie.jpg
Embriologie

Embriologia este o ramură a biologiei care studiază dezvoltarea embrionară. În cadrul Clinicii Genesys Fertility Center, specialiștii noștri în embriologie utilizează cunoștințele lor avansate pentru a maximiza șansele de succes în tratamentele de fertilitate. De la fertilizarea in vitro la transferul embrionar, echipa noastră de experți în embriologie lucrează în strânsă colaborare cu medicii noștri pentru a oferi pacienților noștri cele mai bune șanse de a deveni părinți.

Rată excepțională de succes

Fiecare pas al dezvoltării embrionare este important, iar echipa noastră de specialiști în embriologie monitorizează cu atenție fiecare etapă pentru a se asigura că embrionii sunt sănătoși și au cele mai bune șanse de a se dezvolta într-un copil sănătos. Folosim cele mai avansate tehnologii și tehnici pentru a ajuta embrionii să supraviețuiască și să se dezvolte, oferind astfel pacienților noștri șanse mai mari de a avea un copil sănătos.

Echipă dedicată de specialiști

La Clinica Genesys Fertility Center, înțelegem cât de importantă este dezvoltarea embrionară pentru succesul tratamentelor de fertilitate. De aceea, avem o echipă dedicată de specialiști în embriologie care lucrează în strânsă colaborare cu medicii noștri pentru a oferi cel mai bun tratament posibil pacienților noștri. Dacă sunteți în căutarea unui centru de fertilitate care să vă ajute să vă îndepliniți visul de a deveni părinți, contactați-ne astăzi și aflați cum putem ajuta.

Sarcina
Crioprezervarea spermei
Spermograma
PGD Diagnosticul preimplantațional
Crioprezervarea ovulelor
Incubația Asistată
https://genesys-fertility.ro/wp-content/uploads/2021/09/inner_image_08.jpg

Serviciu

Preț (RON)

Spermogramă

200 

Crioprezervare spermă

750 

Crioprezervare spermă intraoperator

1500

Test MAR

300

SCSA-DNA fragmentation test

300

Transformăm visul de a deveni părinți în realitate

Servicii de inseminare in vitro la Genesys Fertility