Embriologie

Servicii disponibile & Costuri

Telefon

Programare online

Servicii de îngrijire personalizată pentru fiecare pacient

Înțelegerea dezvoltării embrionare pentru creșterea șanselor de fertilizare reușită

Descoperiți cum Clinica Genesys Fertility Center utilizează cunoștințele avansate de embriologie pentru a vă ajuta să vă îndepliniți visul de a deveni părinți.

https://genesys-fertility.ro/wp-content/uploads/2023/05/urologie.jpg
Embriologie

Embriologia este o ramură a biologiei care studiază dezvoltarea embrionară. În cadrul Clinicii Genesys Fertility Center, specialiștii noștri în embriologie utilizează cunoștințele lor avansate pentru a maximiza șansele de succes în tratamentele de fertilitate. De la fertilizarea in vitro la transferul embrionar, echipa noastră de experți în embriologie lucrează în strânsă colaborare cu medicii noștri pentru a oferi pacienților noștri cele mai bune șanse de a deveni părinți.

Rată excepțională de succes

Fiecare pas al dezvoltării embrionare este important, iar echipa noastră de specialiști în embriologie monitorizează cu atenție fiecare etapă pentru a se asigura că embrionii sunt sănătoși și au cele mai bune șanse de a se dezvolta într-un copil sănătos. Folosim cele mai avansate tehnologii și tehnici pentru a ajuta embrionii să supraviețuiască și să se dezvolte, oferind astfel pacienților noștri șanse mai mari de a avea un copil sănătos.

Echipă dedicată de specialiști

La Clinica Genesys Fertility Center, înțelegem cât de importantă este dezvoltarea embrionară pentru succesul tratamentelor de fertilitate. De aceea, avem o echipă dedicată de specialiști în embriologie care lucrează în strânsă colaborare cu medicii noștri pentru a oferi cel mai bun tratament posibil pacienților noștri. Dacă sunteți în căutarea unui centru de fertilitate care să vă ajute să vă îndepliniți visul de a deveni părinți, contactați-ne astăzi și aflați cum putem ajuta.

Sarcina
Crioprezervarea spermei
Spermograma
PGD Diagnosticul preimplantațional
Crioprezervarea ovulelor
Incubația Asistată
https://genesys-fertility.ro/wp-content/uploads/2021/09/inner_image_08.jpg

Serviciu

Preț (RON)

Spermogramă

200 

Crioprezervare spermă

750 

Crioprezervare spermă intraoperator

1500

Test MAR

300

SCSA-DNA fragmentation test

300

Transformăm visul de a deveni părinți în realitate

Servicii de inseminare in vitro la Genesys Fertility