despre noi

Furnizăm cea mai largă paletă de servicii din domeniul fertilității, chirurgiei reconstructive și a diagnosticului prenatal, incluzând fertilizare in vitro (FIV, ICSI, IMSI), sling TOT, amniocenteză, CVS sau cordocenteză. Tratăm diagnostice cu risc înalt de complexitate în infertilitatea masculină, cum sunt testele de analiză a fragmentării cromatinei spermatice (SCSA-DNA fragmentation test) sau examinarea morfologiei organelelor spermei mobile (MSOME), intervenții chirurgicale sub microscop (microTESE) sau reversia ligaturii ductului deferentă

Politica noastră este să fim cei mai buni, să putem și atunci când ceilalți nu pot, să facem imposibilul să devină posibil

Talentul, inteligența, daruirea, viziunea, expertiza și experiența extrem de vastă pe care o avem în domeniul infertilității cuplului și al patologiei ginecologice, dotarile cu tehnologie de ultimă generație și înaltă performanță ne recomandă și ne dă titlul de excelență pentru cei mai performanți specialiști.

Peste cinci mii de cazuri de patologie ginecologică diagnosticate și tratate în mai puțin de 10 ani.

Performanță de excepție în tratarea diagnosticelor cu risc înalt de complexitate în patologia ginecologică, avorturi spontane recurente, sarcină cu risc crescut și 99.99 % în diagnostic prenatal.

Departamentul de chirurgie endoscopică este în România centrul de referință pentru chirurgia minim invazivă, punctând masiv în tratamentul endometriozei și al fibroamelor uterine.

Cu aceeași politică și acelasi ritm ne-am extins echipa și aria de expertiză în chirurgia plastică și reconstructivă, dermatologie medicală și estetică, urologie, etc.

Programul de consultații și terapii este foarte flexibil. Suntem disponibili pe tot parcursul zilei, și în weekend-uri, pentru cuplurile cu program încarcat sau pentru cei care își au domiciliul în alte localități ori în străinătate.

Personalul clinicii poate fi contactat pe tot parcursul zilei, iar dr. Daniel Tutunaru este disponibil și poate fi apelat, în cazurile de urgență, 24 din 24 de ore, astfel încât pot fi efectuate proceduri și intervenții chirurgicale în orice moment se impune.